Klasslärare till klass 3-4

Till hösten 2021 söker vi en Klasslärare till klass 3-4.

Vi söker dig som är utbildad lärare och har god förankring i waldorfpedagogiken. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

VÅR SKOLA
Du blir en del av ett positivt skolkollegium i en miljö som värnar om att hela barnet ska gå i skolan. Solvikskolan ligger  mitt i ett naturreservat med skog och hav inpå knuten och rika möjligheter till utomhuspedagogik. Skolan omfattar årskurserna F-9, med ca 100 elever. Vi serverar ekologisk mat, tillagad från grunden. Skolan har 5 höns och en tupp!

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning 80-100%

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till rektor@solvikskolan.se